KM Academy | jäsenmaksu 59€/kk | Espoo

Kertamaksu? 15€
Kuukausihinta? 59€
Arvostelut 4.5/5 - 12 arvostelua
Osoite Espoo
Puhelinnumero N/A
www http://artzenter.fi/

KM Academy on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa asiakkailleen erinomaiset puitteet kuntoiluun ja hyvinvointiin. Sali sijaitsee keskeisellä paikalla, ja sen tilat on suunniteltu vastaamaan niin aloittelijoiden kuin kokeneidenkin treenaajien tarpeita. KM Academy tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja ravitsemusneuvontaa.

Palvelut

  • Ryhmäliikuntatunnit: KM Academy tarjoaa monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, kuten jooga, pilates, spinning ja HIIT. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille.
  • Henkilökohtainen valmennus: Kuntosalilla on ammattitaitoisia personal trainereita, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan omat kuntoilutavoitteensa. Valmennusohjelmat räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Ravitsemusneuvonta: KM Academy tarjoaa myös ravitsemusneuvontaa, joka tukee asiakkaiden hyvinvointia ja auttaa heitä tekemään terveellisiä ruokavalintoja.
  • Sauna ja rentoutumisalue: Treenin jälkeen asiakkaat voivat rentoutua saunassa ja rentoutumisalueella, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön palautumiseen.

Hinnat

KM Academy tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty muutamia suosituimpia jäsenyysvaihtoehtoja:

  1. Kuukausijäsenyys: 59 €/kk. Tämä jäsenyys sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  2. Vuoden jäsenyys: 49 €/kk (maksetaan vuosittain). Tämä jäsenyys tarjoaa edullisemman kuukausihinnan ja sisältää samat edut kuin kuukausijäsenyys.
  3. Kertakäynti: 15 €. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat käydä kuntosalilla satunnaisesti ilman sitoutumista jäsenyyteen.
  4. 10 kerran kortti: 120 €. Tämä kortti tarjoaa hieman edullisemman hinnan per käynti ja on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

KM Academy on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tukemaan heidän matkaansa kohti parempaa hyvinvointia. Lisätietoja kuntosalista ja sen palveluista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan: KM Academy.

hero-image-3