Kokonaisvaltainen Ristiote Saliohjelma

Viikonpäivä Liike Toistot Setit
Maanantai Kyykky 10-12 3
Tiistai Penkkipunnerrus 8-10 3
Keskiviikko Maastaveto 6-8 3
Torstai Leuanveto 5-8 3
Perjantai Ojentajapunnerrus 10-12 3

Ristiote Saliohjelma on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan kokonaisvaltaisen lihaskunnon kehityksen. Tämä ohjelma yhdistää monipuolisia liikkeitä, jotka aktivoivat useita lihasryhmiä samanaikaisesti. Seuraavassa on esitelty Ristiote Saliohjelman liikkeet ja ohjeet niiden suorittamiseen.

Ristiote Saliohjelma

Ristiote Saliohjelma koostuu seuraavista liikkeistä:

  • Kyykky
  • Penkkipunnerrus
  • Maastaveto
  • Leuanveto
  • Ojentajapunnerrus

Liikkeiden ohjeet

  1. Kyykky

    Seiso jalat hartioiden leveydellä ja pidä selkä suorana. Laskeudu alas ikään kuin istuisit tuolille, kunnes reitesi ovat vähintään vaakatasossa. Ponnista takaisin ylös lähtöasentoon. Toista 3 sarjaa, 10-12 toistoa.

  2. Penkkipunnerrus

    Asetu penkille selinmakuulle ja ota tangosta leveä ote. Laske tanko hallitusti rintakehän yläosaan ja punnerru takaisin ylös. Toista 3 sarjaa, 8-10 toistoa.

  3. Maastaveto

    Asetu tangon eteen jalat hartioiden leveydellä. Ota tangosta kiinni ristiotteella (toinen käsi kämmen alaspäin, toinen ylöspäin). Pidä selkä suorana ja nosta tanko ylös suoristamalla jalat ja selkä. Laske tanko hallitusti takaisin maahan. Toista 3 sarjaa, 6-8 toistoa.

  4. Leuanveto

    Ota leuanvetotangosta kiinni kämmenet itseesi päin. Vedä itsesi ylös, kunnes leuka on tangon yläpuolella, ja laskeudu hallitusti takaisin alas. Toista 3 sarjaa, 5-8 toistoa.

  5. Ojentajapunnerrus

    Asetu penkille selinmakuulle ja ota käsipainot käsiin. Pidä kyynärpäät lähellä kehoa ja laske käsipainot kohti otsaa. Punnerru takaisin ylös suoristamalla kädet. Toista 3 sarjaa, 10-12 toistoa.

Ristiote Saliohjelman hyödyt

Ristiote Saliohjelma tarjoaa monia etuja, kuten:

  • Kokonaisvaltainen lihaskunto
  • Parantunut voima ja kestävyys
  • Monipuoliset liikkeet, jotka aktivoivat useita lihasryhmiä

Lisätietoja kuntosaliharjoittelusta löydät täältä ja täältä.