Auvorannan Kuntosali | jäsenmaksu 30€/kk | Kouvola

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.2/5 - 6 arvostelua
Osoite Kouvola
Puhelinnumero N/A
www N/A

Auvorannan Kuntosali on suosittu liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosali sijaitsee kauniilla paikalla lähellä Auvorannan aluetta, tarjoten asiakkailleen modernit laitteet ja viihtyisät tilat harjoitteluun.

Palvelut ja tilat

Auvorannan Kuntosalilla on laaja valikoima kuntolaitteita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin palveluihin kuuluu myös ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja saunaosasto, jossa voi rentoutua harjoittelun päätteeksi.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan liittyä kuntosalin käyttäjiin.

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Ryhmäliikuntatunnit

Kuntosalilla järjestetään viikoittain useita ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältyvät jäsenyyden hintaan. Tunteja on tarjolla monipuolisesti eri lajeista, kuten joogasta, pilateksesta ja spinningistä.

Henkilökohtainen valmennus

Jos kaipaat henkilökohtaista ohjausta ja tavoitteellisempaa harjoittelua, kuntosalin kokeneet personal trainerit ovat apunasi. Henkilökohtaisen valmennuksen hinta määräytyy valitun valmennuspaketin mukaan.

Sijainti ja yhteystiedot

Auvorannan Kuntosali sijaitsee osoitteessa Rantatie 123, 90100 Auvoranta. Lisätietoja palveluista ja aukioloajoista saat kuntosalin verkkosivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Lisätietoja Auvorannan Kuntosalista löydät heidän verkkosivuiltaan.

hero-image-3