EasyFit Koivistonkylä | jäsenmaksu 29,90€/kk | Tampere

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 29,90€
Arvostelut 4.2/5 - 94 arvostelua
Osoite Lempääläntie 21, Tampere
Puhelinnumero N/A
www N/A

EasyFit Koivistonkylä on suosittu kuntosali Tampereella, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilun ystäville. Kuntosali sijaitsee Koivistonkylän kaupunginosassa, helposti saavutettavassa paikassa lähellä muita palveluita.

Palvelut

EasyFit Koivistonkylä tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin palveluihin kuuluvat:

  • Kuntosalilaitteet (vapaat painot, kardiokoneet, voimailulaitteet)
  • Ryhmäliikuntatunnit (jooga, spinning, zumba ja muut suositut tunnit)
  • Henkilökohtainen valmennus ja ravintoneuvonta
  • Pukuhuoneet ja suihkutilat
  • Wellness-palvelut, kuten hieronta ja fysioterapia

Hinnat

EasyFit Koivistonkylä tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 29,90 €/kk – sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin
  2. 10-kerran kortti: 59 € – voimassa 12 kuukautta
  3. Päiväkäynti: 8 €/kerta

Lisäksi tarjolla on erilaisia alennuksia opiskelijoille, senioreille ja yritysryhmille. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja EasyFit Koivistonkylän palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä siirtyäksesi EasyFit Koivistonkylän verkkosivuille

EasyFit Koivistonkylä on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntosalia Tampereella. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, löydät varmasti tarpeisiisi sopivat palvelut ja tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

hero-image-3