Fyysinen Huoltokeskus Oy | jäsenmaksu 50€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 5/5 - 1 arvostelua
Osoite Puutarhatie 26, Vantaa
Puhelinnumero N/A
www N/A

Fyysinen Huoltokeskus Oy on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosalin tavoitteena on tarjota asiakkailleen kattavat välineet ja tilat niin painonnostoon, kardiovaskulaariseen harjoitteluun kuin ryhmäliikuntaankin.

Palvelut ja Välineet

Kuntosalilla on laaja valikoima uusimpia kuntosalilaitteita, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille kuntoilijoille. Lisäksi tarjolla on erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, pilatesta ja spinningiä, jotka ohjataan kokeneiden ohjaajien toimesta.

Hinnasto

Fyysinen Huoltokeskus Oy tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa käynti

Lisäksi kuntosali tarjoaa opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille alennettuja hintoja. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja Aukioloajat

Fyysinen Huoltokeskus Oy sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Fyysinen Huoltokeskus Oy:n verkkosivut

Kuntosalin toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen ja jatkuvaan kehitykseen, joten kaikki palaute on tervetullutta. Tule mukaan yhteisöön, joka tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!

hero-image-3