Hammaslahden punttisali | jäsenmaksu 30€/kk | Joensuu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.2/5 - 5 arvostelua
Osoite Paavontie 7, Joensuu
Puhelinnumero N/A
www N/A

Hammaslahden punttisali on suosittu kuntosali, joka sijaitsee idyllisessä Hammaslahden kylässä. Kuntosali tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tässä artikkelissa käymme läpi kuntosalin palvelut, hinnat ja muuta hyödyllistä tietoa.

Palvelut

Hammaslahden punttisali tarjoaa laajan valikoiman kuntosalilaitteita, vapaapainoja sekä ryhmäliikuntatunteja. Kuntosali on varustettu modernilla kuntosalitekniikalla, ja se tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää myös sauna- ja suihkutiloja treenin päätteeksi.

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavat, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa kerta

Sijainti ja aukioloajat

Hammaslahden punttisali sijaitsee keskeisellä paikalla Hammaslahdessa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä voit lukea kuntosalin omilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Lisätietoja ja yhteystiedot löydät Hammaslahden punttisalin verkkosivuilta.

Hammaslahden punttisali on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja viihtyisää paikkaa kuntoiluun. Tule mukaan yhteisöön ja aloita matkasi kohti terveellisempää elämää!

hero-image-3