Harvialan ulkokuntoilupaikka / street workout -telineet | jäsenmaksu 0€/kk | Janakkala

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Hämeenlinna
Puhelinnumero N/A
www N/A

Harvialan ulkokuntoilupaikka on suosittu kohde niille, jotka haluavat harjoitella ulkona luonnon keskellä. Kuntosalin yhteydessä on monipuoliset street workout -telineet, jotka mahdollistavat erilaisten lihaskuntoliikkeiden suorittamisen.

Palvelut ja varusteet

Harvialan ulkokuntoilupaikka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman erilaisia ulkoliikuntavälineitä. Alueelta löytyy muun muassa leuanvetotankoja, dippi-telineitä sekä monipuolisia telineitä koko vartalon treenaamiseen. Lisäksi alue on suunniteltu niin, että se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille.

Hinnat

Harvialan ulkokuntoilupaikka on kaikille avoin ja täysin maksuton. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät kustannustehokasta tapaa pitää yllä fyysistä kuntoa.

Sijainti ja saavutettavuus

Kuntosalialue sijaitsee Harvialassa, helposti saavutettavassa paikassa lähellä muita palveluita. Alue on avoin ympäri vuoden, ja sinne pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Parkkipaikkoja on tarjolla riittävästi lähellä kuntoilualuetta.

Käyttäjäkokemukset

Käyttäjien palautteen perusteella Harvialan ulkokuntoilupaikka on saanut kiitosta erityisesti sen monipuolisuudesta ja siisteydestä. Käyttäjät arvostavat myös alueen avoimuutta ja sitä, että palvelut ovat maksuttomia.

Lisätietoja

Lisätietoja Harvialan ulkokuntoilupaikasta ja sen palveluista voi löytää esimerkiksi paikallisen kunnan verkkosivuilta. Lue lisää täältä.

hero-image-3