Hollihaan liikuntahalli | jäsenmaksu 30€/kk | Kokkola

Kertamaksu? 50€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.3/5 - 12 arvostelua
Osoite Pikiruukintie 4, Kokkola
Puhelinnumero N/A
www N/A

Hollihaan liikuntahalli on monipuolinen kuntokeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Hollihaan kaupunginosassa, ja se on tunnettu erinomaisista tiloistaan sekä laadukkaasta asiakaspalvelustaan.

Palvelut

Kuntosalin lisäksi Hollihaan liikuntahalli tarjoaa ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja monipuoliset oheispalvelut kuten saunan ja lastenhoitopalvelut. Kuntosali on varustettu modernilla kuntosalilaitteistolla, ja siellä on erilliset alueet painonnostoon, kardioharjoitteluun ja venyttelyyn.

Hinnat

Hollihaan liikuntahallin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa, tarjoaa kuukausijäsenyyden edut alennettuun hintaan.
  • 10-kerran kortti: 50 euroa, voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Hollihaan liikuntahallin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan hallin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Hollihaan Liikuntahallin viralliset verkkosivut

Olipa kyseessä sitten kuntoilun aloittaminen tai jo olemassa olevan kuntoilurutiinin ylläpito, Hollihaan liikuntahalli tarjoaa kaiken tarvittavan mukavassa ja kannustavassa ympäristössä.

hero-image-3