Horisontti | jäsenmaksu 30€/kk | Kajaani

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Kauppakatu 23 A 5, Kajaani
Puhelinnumero +358 40 5444622
www N/A

Horisontti-kuntosali tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, ja se on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut ja tilat

Horisontti-kuntosalilla on laaja valikoima erilaisia kuntolaitteita, jotka sopivat sekä voima- että kestävyyskuntoiluun. Lisäksi salilla on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka kattavat kaiken aerobisesta tanssista joogaan ja pilatekseen. Kuntosalin yhteydessä toimii myös hyvin varusteltu kahvila sekä lastenhoitopalvelu, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon myös perheellisille.

Hinnasto

Horisontti-kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esitelty muutamia suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuosijäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Päiväpassi: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja erikoistarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Horisontti-kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Horisontti-kuntosalin verkkosivuille

Horisontti-kuntosali on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kuntoilukokemuksen ja auttamaan heitä saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa. Tervetuloa tutustumaan!

hero-image-3