Hypoxi | jäsenmaksu 210€/kk | Lohja

Kertamaksu? 75€
Kuukausihinta? 210€
Arvostelut 4.5/5 - 2 arvostelua
Osoite Finland
Puhelinnumero N/A
www N/A

Hypoxi-kuntosali on innovatiivinen fitness-keskus, joka tarjoaa erityisiä laihdutus- ja kuntoilumenetelmiä, jotka yhdistävät matalatehoisen harjoittelun paine- ja tyhjiötekniikoihin. Tämä yhdistelmä on suunniteltu kohdistamaan rasvanpoltto erityisesti ongelma-alueille, kuten vatsa, reidet ja pakarat.

Palvelut ja Hinnat

Hypoxi-kuntosalilla on tarjolla useita erilaisia palvelupaketteja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä saatavilla olevista palveluista ja niiden hinnoista:

  • Peruspaketti: Sisältää 12 Hypoxi-harjoituskertaa. Hinta: 690 euroa.
  • Kuukausipaketti: Rajaton määrä Hypoxi-harjoituksia kuukauden ajan. Hinta: 210 euroa kuukaudessa.
  • Kokeilupaketti: Mahdollisuus kokeilla kolmea Hypoxi-harjoituskertaa. Hinta: 75 euroa.

Lisätietoja ja Varaukset

Lisätietoja Hypoxi-menetelmästä ja varaukset voi tehdä kuntosalin virallisilla verkkosivuilla. Klikkaa alla olevaa linkkiä siirtyäksesi suoraan Hypoxi-kuntosalin sivustolle:

Hypoxi Kuntosali Viralliset Sivut

Asiakasarviot

Asiakkaat ovat yleisesti ottaen olleet tyytyväisiä Hypoxi-kuntosalin palveluihin. Monet korostavat erityisesti henkilökohtaista ohjausta ja yksilöllisesti räätälöityjä harjoitusohjelmia, jotka ovat auttaneet heitä saavuttamaan tavoitteensa tehokkaammin.

Lisätietoja ja asiakasarviointeja voit lukea myös kuntosalin omilta sivuilta tai erilaisilta urheilu- ja kuntoiluaiheisilta foorumeilta.

hero-image-3