Joogasali | jäsenmaksu 75€/kk | Pori

Kertamaksu? 15€
Kuukausihinta? 75€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Valtakatu, Pori
Puhelinnumero +358 2 6376061
www N/A

Joogasali tarjoaa monipuolisia palveluita kaikille joogasta kiinnostuneille. Sali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Joogasali on tunnettu rauhallisesta ilmapiiristään ja ammattitaitoisista ohjaajistaan, jotka auttavat asiakkaita löytämään sopivan tason ja tyylin joogaharjoituksiin.

Palvelut

Joogasalissa on tarjolla laaja valikoima eri joogatyylejä, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille joogaajille. Tarjolla on muun muassa hatha-joogaa, vinyasa-joogaa ja yin-joogaa. Lisäksi salilla järjestetään säännöllisesti työpajoja ja erikoiskursseja, jotka syventävät joogaharjoituksen eri aspekteja.

Hinnat

Joogasalin hinnasto on suunniteltu joustavaksi, jotta mahdollisimman moni pystyisi hyödyntämään palveluita. Alla on esimerkkejä erilaisista hinnoitteluvaihtoehdoista:

  • Kertamaksu: 15 euroa/tunti
  • 10 kerran kortti: 130 euroa (voimassa 6 kuukautta)
  • Kuukausikortti: 75 euroa (rajoittamaton pääsy kaikkiin tunneille)

Lisäksi joogasali tarjoaa opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille alennuksia. Tarkemmat tiedot alennuksista voi tarkistaa salin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Opettajat

Joogasalin opettajat ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus joogan opettamisesta. Heidän asiantuntemuksensa auttaa asiakkaita saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa turvallisesti ja tehokkaasti.

Lisätietoja

Lisätietoja Joogasalin palveluista, aikatauluista ja erikoistapahtumista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös seurata heitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi ajankohtaiset päivitykset ja erikoistarjoukset.

Joogasalin verkkosivu

Joogasali on erinomainen paikka niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen. Tule kokemaan rauha ja harmonia keskellä kaupungin sykettä!

hero-image-3