Judo-Matti | jäsenmaksu 30€/kk | Lempäälä

Kertamaksu? 100€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
Puhelinnumero N/A
www N/A

Judo-Matti on suosittu kuntosalikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Judo-Matti tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja kuntosaliohjaus
  • Erityisesti judoon keskittyvät harjoitukset ja kurssit
  • Modernit kuntosali- ja voimailulaitteet
  • Sauna- ja pukuhuonetilat

Hinnat

Judo-Matti tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  2. Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  3. 10 kerran kortti: 100 euroa
  4. Henkilökohtainen valmennus: alkaen 50 euroa tunnilta

Lisäksi Judo-Matti tarjoaa opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille alennuksia. Tarkemmat tiedot ja tarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Judo-Matin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Judo-Matin verkkosivuille

Judo-Matti on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntosalikokemusta. Tule mukaan ja koe itse, miksi niin monet ovat valinneet Judo-Matin kuntoilupaikakseen!

hero-image-3