Kellarpellon Kunto ja Hoiva Oy | jäsenmaksu 50€/kk | Savonlinna

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Aapelintie 4, Savonlinna
Puhelinnumero +358 40 8086810
www N/A

Kellarpellon Kunto ja Hoiva Oy on monipuolinen kuntokeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee Kellarpellon kaupunginosassa, ja se on tunnettu korkealaatuisista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut

Kuntokeskuksessa on tarjolla monenlaisia palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Ryhmäliikuntatunnit, kuten jooga, pilates ja spinning
  • Henkilökohtainen valmennus ja kuntosaliohjaus
  • Fysioterapia ja hierontapalvelut
  • Uima-allas ja saunaosasto

Hinnat

Kellarpellon Kunto ja Hoiva Oy tarjoaa useita eri jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  2. Vuosijäsenyys: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa käynti
  4. 10 kerran kortti: 90 euroa (voimassa 6 kuukautta)
  5. Lisätietoja ja yhteystiedot

    Lisätietoja palveluista, aikatauluista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntokeskuksen verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kellarpellon Kunto ja Hoiva Oy:n yhteystiedot löytyvät alla olevasta linkistä:

    Kellarpellon Kunto ja Hoiva Oy:n verkkosivut

    Kuntokeskus on avoinna joka päivä klo 06:00 – 22:00, joten voit käydä treenaamassa juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa Kellarpellon Kunto ja Hoiva Oy:lle nauttimaan monipuolisista palveluista ja ystävällisestä ilmapiiristä!

hero-image-3