Kokkolan Urheilutalo Oy | jäsenmaksu 30€/kk | Kokkola

Kertamaksu? 6€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 3.5/5 - 499 arvostelua
Osoite Vapaudentie 1, Kokkola
Puhelinnumero +358 40 5216410
www N/A

Kokkolan Urheilutalo Oy on monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin kuntoilijoille kuin urheilijoillekin. Keskus sijaitsee Kokkolan sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Kokkolan Urheilutalo tarjoaa kattavat palvelut jokaisen tarpeisiin. Kuntosalin lisäksi löytyy ryhmäliikuntatunteja, personal training -palveluita sekä erilaisia wellness-palveluita kuten hierontaa ja fysioterapiaa.

Kuntosali

Kuntosalimme on varustettu modernilla ja monipuolisella kuntosalilaitteistolla. Laitteet sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalialue on avara ja valoisa, mikä luo inspiroivan ympäristön treenaamiseen.

Hinnasto

  • Kuukausikortti: 30 euroa
  • 10 kerran kortti: 50 euroa
  • Kertamaksu: 6 euroa
  • Vuosisopimus: 300 euroa

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneillamme voit kohottaa kuntoasi monipuolisesti. Tarjolla on esimerkiksi spinning, zumba, pilates ja jooga. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kokkolan Urheilutalo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 06:00 – 22:00 ja viikonloppuisin klo 08:00 – 20:00. Lisätietoja ja varaukset voit tehdä puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

Lisätietoja löydät Kokkolan Urheilutalon verkkosivuilta.

hero-image-3