Kotkan Urheiluhalli | jäsenmaksu 30€/kk | Kotka

Kertamaksu? 6€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 239 arvostelua
Osoite Mussalontie 280, Kotka
Puhelinnumero N/A
www N/A

Kotkan Urheiluhalli on monipuolinen liikuntakeskus, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin kuntoilijoille kuin urheiluseuroillekin. Halli sijaitsee Kotkan kaupungissa, ja se on tunnettu erityisesti monipuolisista kuntosalipalveluistaan.

Kuntosalin palvelut

Kotkan Urheiluhallin kuntosali on varustettu nykyaikaisilla laitteilla, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalilta löytyy laaja valikoima vapaapainoja, käsipainoja, levytankoja sekä erilaisia voima- ja kestävyyslaitteita. Lisäksi hallissa järjestetään ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa spinningiä, zumbaa ja pilatesta.

Hinnasto

Kotkan Urheiluhallin kuntosali tarjoaa erilaisia jäsenyyksiä ja kertamaksuvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Alla on esitelty joitakin suosituimpia hintavaihtoehtoja:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • 10 kerran kortti: 50 euroa
  • Kertamaksu: 6 euroa

Lisäksi erilaisia alennuksia on saatavilla opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja kaikki hinnat löytyvät Kotkan Urheiluhallin verkkosivuilta.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Kotkan Urheiluhallin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löytyy heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan hallin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Kotkan Urheiluhallin viralliset verkkosivut

Kotkan Urheiluhalli on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kattavia palveluita ja laadukasta kuntosalikokemusta Kotkassa.

hero-image-3