Kourula Outdoor Gym | jäsenmaksu 0€/kk | Lappeenranta

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 4.5/5 - 2 arvostelua
Osoite Katajakatu 10, Lappeenranta
Puhelinnumero N/A
www N/A

Kourula Outdoor Gym on ulkokuntosali, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun ja ulkoiluun kaikenikäisille käyttäjille. Kuntosali sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin.

Palvelut ja varusteet

Kourula Outdoor Gym tarjoaa laajan valikoiman ulkoliikuntavälineitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalilta löytyy muun muassa:

  • Käsipainot ja levypainot
  • Kuntoilulaitteet, kuten leuanvetotangot ja dippiasemat
  • Monipuoliset telineet voimisteluun ja kehonpainoharjoitteluun
  • Juoksu- ja kävelypolut kuntosalin läheisyydessä

Hinnat

Kourula Outdoor Gym on täysin maksuton käyttäjilleen. Kuntosali on avoinna ympäri vuoden, ja sinne on vapaa pääsy kaikkina viikonpäivinä.

Sijainti ja saavutettavuus

Kuntosali sijaitsee Kourulan kaupunginosassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Läheltä löytyy myös runsaasti pysäköintitilaa.

Lisätietoja

Lisätietoja Kourula Outdoor Gymin palveluista ja aukioloajoista voi löytää kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Käy tutustumassa ja inspiroidu liikkumaan luonnon keskellä!

Kourula Outdoor Gym – Viralliset verkkosivut

Kourula Outdoor Gym tarjoaa erinomaiset puitteet terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan. Tule ja koe liikunnan ilo raikkaassa ulkoilmassa!

hero-image-3