Krav Maga Mikkeli | jäsenmaksu 70€/kk | Mikkeli

Kertamaksu? 70€
Kuukausihinta? 70€
Arvostelut 5/5 - 12 arvostelua
Osoite Jääkäritie 9, Mikkeli
Puhelinnumero N/A
www N/A

Krav Maga Mikkeli on itsepuolustuslajien keskus, joka tarjoaa monipuolisia harjoitusmahdollisuuksia kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Keskus keskittyy erityisesti Krav Maga -itsepuolustustekniikoihin, jotka ovat kehitetty tarjoamaan tehokkaita keinoja itsepuolustukseen realistisissa tilanteissa.

Palvelut ja Kurssit

Krav Maga Mikkeli tarjoaa laajan valikoiman kursseja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Kurssit on suunniteltu opettamaan itsepuolustusta painottaen henkilökohtaista turvallisuutta ja fyysistä kuntoa.

  • Peruskurssit, jotka opettavat Krav Maga -perusteet
  • Jatkokurssit, joissa syvennetään taitoja ja opitaan uusia tekniikoita
  • Yksityistunnit henkilökohtaiseen valmennukseen
  • Erityiskurssit naisille ja nuorille

Hinnasto

Krav Maga Mikkelin hinnasto on suunniteltu olemaan kilpailukykyinen ja tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esimerkkejä saatavilla olevista hinnoista:

  1. Peruskurssi (10 viikkoa) – 150 euroa
  2. Jatkokurssi (10 viikkoa) – 200 euroa
  3. Yksityistunti – 50 euroa/tunti
  4. Kuukausikortti (rajoittamaton pääsy ryhmätunteihin) – 70 euroa

Lisätietoja ja Ilmoittautuminen

Lisätietoja kursseista, aikatauluista ja ilmoittautumisesta löydät Krav Maga Mikkelin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Krav Maga Mikkeli – Viralliset verkkosivut

Krav Maga Mikkeli tarjoaa erinomaisen ympäristön oppia itsepuolustusta ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Kuntokeskus on sitoutunut tarjoamaan turvallisen ja kannustavan ilmapiirin kaikille jäsenilleen.

hero-image-3