Kuntokeskus Energy, Karhunmäki | jäsenmaksu 50€/kk | Joensuu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 3.5/5 - 4 arvostelua
Osoite Kartanotie 1, Joensuu
Puhelinnumero +358 10 4206657
www N/A

Kuntokeskus Energy sijaitsee Karhunmäen kaupunginosassa ja tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Keskus on tunnettu laadukkaista laitteistaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan sekä viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut ja tilat

Kuntokeskus Energy tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki kuntoilun osa-alueet. Keskuksesta löytyy kattavasti kardio- ja voimailulaitteita, ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta sekä wellness-palveluita kuten hierontaa ja saunatilat.

Hinnasto

Kuntokeskus Energy tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja budjetteja. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: 10% normaalihinnoista
  • Päiväkortti: 10 euroa

Ryhmäliikuntatunnit

Kuntokeskus Energyssä järjestetään viikoittain yli 30 ryhmäliikuntatuntia, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumbaa. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus on yksi Kuntokeskus Energyn suosituimmista palveluista. Valmentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka räätälöivät harjoitusohjelmat yksilöllisesti asiakkaiden tavoitteiden mukaan.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Kuntokeskus Energystä, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä keskuksen verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit vierailla verkkosivuillamme tästä linkistä.

Kuntokeskus Energy on sitoutunut tarjoamaan parhaat mahdolliset puitteet terveelliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin. Tervetuloa tutustumaan!

hero-image-3