Kuntokeskus Ykkönen Ky | jäsenmaksu 50€/kk | Kouvola

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.3/5 - 106 arvostelua
Osoite Lehtikaari 3, Kouvola
Puhelinnumero +358 50 4669575
www N/A

Kuntokeskus Ykkönen Ky on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntokeskus sijaitsee keskeisellä paikalla ja on tunnettu laadukkaista laitteistaan sekä ammattitaitoisesta henkilökunnastaan.

Palvelut ja tilat

Kuntokeskus Ykkönen tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi keskuksessa on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita kuten hieronta ja fysioterapia.

Hinnasto

Kuntokeskus Ykkönen tarjoaa erilaisia jäsenyyksiä ja paketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -20% normaalihinnoista

Asiakasarviot

Asiakkaat kehuvat erityisesti kuntokeskuksen ystävällistä ilmapiiriä ja modernia varustelua. Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit saavat myös paljon kiitosta kävijöiltä.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Kuntokeskus Ykkösestä, sen palveluista ja aukioloajoista löydät kuntokeskuksen verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntokeskus Ykkönen Ky:n kotisivu

Kuntokeskus Ykkönen Ky on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kattavia palveluita ja viihtyisää ympäristöä kuntoiluun. Tule mukaan yhteisöön ja kohota kuntoasi ammattilaisten opastuksella!

hero-image-3