Kuntomylly | jäsenmaksu 30€/kk | Kotka

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Suursaarenkatu 3, Kotka
Puhelinnumero +358 5 2250355
www N/A

Kuntomylly on suosittu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Kuntomylly tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat:

  • Kuntosalilaitteet (vapaat painot, kardiokoneet, voimailulaitteet)
  • Ryhmäliikuntatunnit (jooga, spinning, zumba)
  • Henkilökohtainen valmennus
  • Wellness-palvelut, kuten hieronta ja fysioterapia

Hinnat

Kuntomyllyn jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Hinnat ovat seuraavat:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  2. Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  3. Kertamaksu: 10 euroa / kerta

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuntomyllyn palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntomyllyn viralliset verkkosivut

Kuntomylly on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja inspiroivaa ympäristöä tavoitteidensa saavuttamiseen. Tule mukaan yhteisöön, joka tukee sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

hero-image-3