Kuntosali | jäsenmaksu 30€/kk | Joensuu

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Kaislakatu 6, Joensuu
Puhelinnumero +358 40 0742545
www N/A

Kuntosali tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteisto on moderni ja hyvin ylläpidetty, mikä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Kuntosalilla on tarjolla myös ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Palvelut ja Varustelu

Kuntosalilla on laaja valikoima kardio- ja voimailulaitteita, jotka sopivat kaiken tasoisille käyttäjille. Lisäksi käytettävissä on vapaat painot, kuten käsipainot, levypainot ja kahvakuulat. Kuntosalin palveluihin kuuluu myös henkilökohtainen valmennus, jossa valmentajat suunnittelevat yksilölliset harjoitusohjelmat asiakkaiden tavoitteiden mukaan.

Hinnasto

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Ryhmäliikuntatunnit: 5 euroa/tunti jäsenille, 8 euroa/tunti ei-jäsenille
  • Henkilökohtainen valmennus: Alkaen 50 euroa/tunti

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuntosalin verkkosivut

Kuntosalin sijainti on keskeinen, ja se on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosalilla on myös ilmaisia parkkipaikkoja asiakkaiden käytössä.

Asiakasarviot

Kuntosalin asiakkaat kehuvat erityisesti sen monipuolisia laitteita ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Monet asiakkaat ovat myös kiitelleet kuntosalin siisteyttä ja viihtyisää ilmapiiriä.

Kuntosalin toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen ja jatkuvaan kehittämiseen, joten palautetta ja ehdotuksia uusista palveluista otetaan mielellään vastaan.

hero-image-3