Kuusalan hiekkakenttä | jäsenmaksu 0€/kk | Kirkkonummi

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 3.7/5 - 25 arvostelua
Osoite Kirkkonummi
Puhelinnumero N/A
www N/A

Kuusalan hiekkakenttä on monipuolinen liikuntapaikka, joka tarjoaa erinomaiset puitteet niin kuntoilijoille kuin urheiluseuroillekin. Kenttä sijaitsee Kuusalan kaupungin sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Välineet

Kuusalan hiekkakenttä on varustettu laadukkailla kuntoiluvälineillä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kentällä on mahdollisuus harrastaa muun muassa jalkapalloa, lentopalloa ja muita pallopelejä. Lisäksi alueella on juoksuradat ja hyppyalueet yleisurheilua varten.

Hinnasto

Kuusalan hiekkakentän käyttö on maksutonta kaikille kävijöille. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaupunkilaisille, jotka etsivät edullista tapaa pitää yllä kuntoaan.

Sijainti ja Saavutettavuus

Kenttä sijaitsee keskeisellä paikalla Kuusalassa, osoitteessa Kuntosalitie 1. Alueelle pääsee helposti sekä julkisilla että yksityisillä kulkuvälineillä, ja lähellä on useita pysäköintialueita.

Lisätietoja

Lisätietoja Kuusalan hiekkakentästä ja sen palveluista voi löytää kaupungin virallisilta verkkosivuilta. Kuusalan hiekkakenttä.

Kuusalan hiekkakenttä tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja urheiluun kaikenikäisille. Sen monipuoliset palvelut ja keskeinen sijainti tekevät siitä suositun kohteen paikallisille asukkaille ja vierailijoille.

hero-image-3