Kymin Lentokentän ladun lähtöpaikka | jäsenmaksu 30€/kk | Kotka

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 22 arvostelua
Osoite Lentokentäntie 144, Kotka
Puhelinnumero N/A
www N/A

Kymin Lentokentän ladun lähtöpaikka on tunnettu paikka urheilu- ja kuntoiluaktiviteetteihin, mutta tässä artikkelissa keskitymme alueella sijaitsevaan kuntosalikeskukseen. Kuntosali tarjoaa monipuoliset palvelut niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja Varustelu

Kuntosali on varustettu laadukkailla kuntolaitteilla, jotka sopivat eri tyyppisiin harjoituksiin, kuten voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteluun. Käytettävissä on myös ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa käynti

Sijainti ja Yhteystiedot

Kuntosali sijaitsee Kymin Lentokentän läheisyydessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Parkkipaikkoja on runsaasti saatavilla.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja ryhmäliikuntatuntien aikatauluista löydät kuntosalin omilta verkkosivuilta. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluun.

Lisätietoja ja yhteystiedot löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta.

hero-image-3