LadyFitness Espoo | jäsenmaksu 45€/kk | Espoo

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 3.6/5 - 30 arvostelua
Osoite Kamreerintie 10, Espoo
Puhelinnumero +358 50 4346222
www N/A

LadyFitness Espoo on naisten oma kuntokeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja kursseja kaikenikäisille naisille. Keskus on suunniteltu erityisesti naisten tarpeita silmällä pitäen, tarjoten turvallisen ja inspiroivan ympäristön kuntoiluun.

Palvelut ja Kurssit

LadyFitness Espoo tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sisältävät ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta, ja wellness-palveluita kuten hierontaa ja fysioterapiaa. Ryhmäliikuntatunnit kattavat kaiken aerobicista zumbaan ja pilateksesta joogaan.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan vaihtoehdon:

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 40 euroa kuukaudessa (480 euroa vuodessa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja erikoistarjoukset löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja Aukioloajat

LadyFitness Espoo sijaitsee keskeisellä paikalla Espoossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja LadyFitness Espoon palveluista, kursseista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

LadyFitness Espoo -verkkosivusto

Kuntokeskus on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja ylläpitämään ystävällistä ja kannustavaa ilmapiiriä, jotta jokainen jäsen tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa maksimaalisen hyödyn treeneistään.

hero-image-3