Liedon Kyokushin | jäsenmaksu 50€/kk | Lieto

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.8/5 - 5 arvostelua
Osoite 21420
Puhelinnumero N/A
www N/A

Liedon Kyokushin on suosittu kuntosali Liedossa, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kuntoilusta kiinnostuneille. Kuntosali on erikoistunut erityisesti kamppailulajeihin, mutta tarjoaa myös perinteisiä kuntosalipalveluita, kuten laitteita voima- ja kestävyyskuntoiluun.

Palvelut ja Varustelu

Liedon Kyokushin tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin varusteluun kuuluu uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, vapaat painot sekä monipuoliset tilat ryhmäliikuntaan. Lisäksi salilla on tarjolla ohjattuja kamppailulajitunteja, kuten karatea ja kickboxingia.

Hinnasto

Liedon Kyokushin tarjoaa useita jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • 10-kerran kortti: 80 euroa (voimassa 6 kuukautta)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi kuntosali tarjoaa alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot alennuksista ja erikoistarjouksista löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Sijainti ja Aukioloajat

Liedon Kyokushin sijaitsee keskeisellä paikalla Liedossa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla. Kuntosali on avoinna maanantaista perjantaihin klo 06:00 – 22:00 ja viikonloppuisin klo 08:00 – 20:00.

Lisätietoja

Lisätietoja Liedon Kyokushin palveluista, aikatauluista ja jäsenyyksistä saat kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Liedon Kyokushin kotisivu

Käy tutustumassa Liedon Kyokushiniin ja löydä itsellesi sopivin tapa pitää huolta kehostasi ja mielesi virkeydestä!

hero-image-3