Mikkola Outdoor Gym | jäsenmaksu 25€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 25€
Arvostelut 4.3/5 - 4 arvostelua
Osoite Telluksentie 19, Vantaa
Puhelinnumero N/A
www N/A

Mikkola Outdoor Gym on ulkoilmaan rakennettu kuntokeskus, joka tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteet on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, ja ne sopivat erinomaisesti ulkona tapahtuvaan harjoitteluun.

Palvelut ja varusteet

Mikkola Outdoor Gym tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kuntoiluvälineitä, jotka mahdollistavat kattavan kehonhuollon ja voimaharjoittelun. Kuntosalilta löytyy muun muassa:

  • Käsipainot
  • Kettlebellit
  • Leuanvetotangot
  • Punnerruspenkit
  • TRX-nauhat

Hinnat

Mikkola Outdoor Gym tarjoaa joustavia käyttömahdollisuuksia eri tarpeisiin. Alla on esitelty eri hintavaihtoehdot:

  1. Kertamaksu: 5 euroa
  2. Kuukausikortti: 25 euroa
  3. Vuosikortti: 250 euroa

Kuukausi- ja vuosikortit tarjoavat rajattoman pääsyn kuntosalille sen aukioloaikoina. Kertamaksulla pääsee nauttimaan kuntosalin palveluista yhden päivän ajan.

Sijainti ja aukioloajat

Mikkola Outdoor Gym sijaitsee Mikkolan kaupunginosassa, helposti saavutettavassa paikassa lähellä julkisia kulkuyhteyksiä. Kuntosali on avoinna ympäri vuoden, ja sen aukioloajat ovat joustavat, mukautuen käyttäjien toiveisiin ja vuodenaikojen mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Mikkola Outdoor Gymin palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista voi löytää kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja:

Mikkola Outdoor Gym – Viralliset verkkosivut

Kuntosalin ulkoilmaominaisuudet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden yhdistää kuntoilu ja raikkaan ulkoilman nautinto, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niille, jotka kaipaavat vaihtelua perinteisiin sisätiloissa sijaitseviin kuntokeskuksiin.

hero-image-3