MMA Seinäjoki | jäsenmaksu 50€/kk | Seinäjoki

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.6/5 - 18 arvostelua
Osoite Kauppaneliö 6, Seinäjoki
Puhelinnumero N/A
www N/A

MMA Seinäjoki on monipuolinen kuntokeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille ja kamppailu-urheilun harrastajille. Keskus sijaitsee Seinäjoen sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Kuntokeskus tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka kattavat niin ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtaisen valmennuksen, kuin itsepuolustus- ja kamppailulajikurssitkin. Erityisesti MMA eli sekakamppailu on yksi keskuksen suosituimmista lajeista.

Hinnasto

MMA Seinäjoen hinnasto on suunniteltu tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esimerkkejä saatavilla olevista jäsenyyksistä:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa kerta
  • 10 kerran kortti: 90 euroa (voimassa 6 kuukautta)

Erityispalvelut

Lisäksi MMA Seinäjoki tarjoaa henkilökohtaista valmennusta ja erikoiskursseja, jotka keskittyvät tiettyihin kamppailutekniikoihin tai itsepuolustukseen. Hinnat näille palveluille määräytyvät valmennuksen laajuuden ja keston mukaan.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntokeskuksesta, sen palveluista ja aukioloajoista löydät MMA Seinäjoen virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskukseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Käy MMA Seinäjoen verkkosivuilla

MMA Seinäjoki on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan, oppia uusia taitoja tai syventää olemassa olevia kamppailutaitojaan. Keskus tarjoaa ammattitaitoista opetusta ja laadukkaat puitteet harjoitteluun.

hero-image-3