Nuorisotalo. Iisalmen Kaupunki | jäsenmaksu 30€/kk | Iisalmi

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.2/5 - 14 arvostelua
Osoite Kirkkopuistonkatu 25, Iisalmi
Puhelinnumero +358 40 8302703
www N/A

Nuorisotalon kuntosalissa Iisalmessa tarjotaan monipuoliset puitteet kuntoiluun kaikenikäisille kuntosalin käyttäjille. Kuntosali sijaitsee Iisalmen kaupungin ylläpitämässä nuorisotalossa, joka on suunniteltu erityisesti nuorten tarpeita silmällä pitäen, mutta palvelee myös aikuisia kuntosalin käyttäjiä.

Palvelut ja varustelu

Kuntosali on varustettu modernilla kuntosalilaitteistolla, joka mahdollistaa monipuolisen harjoittelun niin voima-, kestävyys- kuin liikkuvuusharjoittelun osalta. Käytettävissä on muun muassa vapaapainoja, käsipainoja, kyykkytelineitä, juoksumattoja ja monia muita laitteita.

Hinnat

Kuntosalin käyttö on maksutonta nuorille ja opiskelijoille. Aikuiset käyttäjät voivat hyödyntää kuntosalia edulliseen hintaan. Alla on esitetty kuntosalin käyttöhinnat:

  • Nuoret (alle 18-vuotiaat): Ilmainen
  • Opiskelijat: Ilmainen
  • Aikuiset: 5 euroa/kerta tai 30 euroa/kuukausi

Aukioloajat

Kuntosali on avoinna joka päivä klo 07:00 – 22:00. Erityisesti nuorille suunnatut ajat ovat koulupäivien jälkeen klo 15:00 – 17:00.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja kuntosalista ja sen palveluista saa Iisalmen kaupungin verkkosivuilta tai suoraan nuorisotalolta. Kuntosalin sijainti ja yhteystiedot löytyvät alla olevasta linkistä:

Iisalmen kaupungin viralliset sivut

Kuntosalin käyttö on erinomainen tapa edistää fyysistä hyvinvointia ja terveyttä. Iisalmen nuorisotalon kuntosali tarjoaa siihen erinomaiset puitteet kaikenikäisille käyttäjille.

hero-image-3