Ole.Fit Noormarkku | jäsenmaksu 30€/kk | Pori

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.8/5 - 44 arvostelua
Osoite Rauhalammintie 1, Pori
Puhelinnumero +358 40 5009243
www N/A

Ole.Fit Noormarkku on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Noormarkun keskustassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Välineet

Ole.Fit Noormarkku tarjoaa laajan valikoiman kuntosalilaitteita, vapaapainoja sekä ryhmäliikuntatunteja. Kuntosalin laitteisto on uusinta teknologiaa ja se sopii erinomaisesti niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbaan.

Hinnasto

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa (säästä 60 euroa)
  • Kertakäynti: 10 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -15% normaalihinnoista

Sijainti ja Aukioloajat

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 5, 29600 Noormarkku. Kuntosali on avoinna joka päivä kello 05:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavan aikataulutuksen harjoittelulle.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja Ole.Fit Noormarkun palveluista, jäsenyyksistä ja ryhmäliikuntatunneista saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Verkkosivut: Ole.Fit Noormarkku

Asiakaspalvelu: info@olefitnoormarkku.fi tai puhelimitse 040 123 4567

Arvostelut ja Kokemukset

Käyttäjien kokemukset Ole.Fit Noormarkusta ovat pääosin positiivisia. Käyttäjät kehuvat erityisesti kuntosalin monipuolisia laitteita, siisteyttä ja ystävällistä henkilökuntaa. Monet pitävät myös kuntosalin aukioloaikoja erittäin kätevinä.

Lisää käyttäjäkokemuksia voit lukea täältä: Käyttäjäarvostelut

hero-image-3