Outdoor Gym – Street Workout Niemenranta | jäsenmaksu 0€/kk | Tampere

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 4.5/5 - 10 arvostelua
Osoite Niemenranta, Tampere
Puhelinnumero N/A
www N/A

Outdoor Gym – Street Workout Niemenranta on ulkoilmaan rakennettu kuntosalialue, joka sijaitsee kauniissa Niemenrannan maisemissa. Kuntosali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehonpainoharjoitteluun ja street workout -tyyppiseen treenaamiseen. Alue on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut ja varusteet

Niemenrannan ulkokuntosali sisältää laajan valikoiman erilaisia telineitä ja välineitä, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Alueelta löytyy muun muassa leuanvetotankoja, dippi-telineitä, voimistelurenkaita ja tasapainoiluvälineitä. Lisäksi alueella on useita erilaisia moduuleita, jotka mahdollistavat funktionaalisen harjoittelun ja akrobatian harjoittamisen.

Hinnat

Niemenrannan Outdoor Gym -kuntosali on kaikille avoin ja täysin maksuton. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat kuntoilla luonnon helmassa ilman kuukausimaksuja.

Sijainti ja saavutettavuus

Kuntosali sijaitsee Niemenrannassa, joka on tunnettu kauniista luonnostaan ja hyvistä ulkoilumahdollisuuksistaan. Alue on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Läheltä löytyy myös parkkipaikkoja niille, jotka saapuvat paikalle autolla.

Käyttöehdot ja turvallisuus

Kuntosalin käyttö on sallittua kaikille, mutta käyttäjien tulee noudattaa alueen sääntöjä ja ohjeita. On suositeltavaa, että käyttäjät pitävät huolta omasta turvallisuudestaan ja käyttävät asianmukaisia varusteita harjoittelun aikana. Lisäksi alueella on suositeltavaa harjoitella sään salliessa, sillä välineet voivat olla liukkaita sateen jälkeen.

Lisätietoja

Lisätietoja Niemenrannan Outdoor Gym -kuntosalista ja sen tarkemmasta sijainnista voi löytää paikallisen kunnan verkkosivuilta. Klikkaa tästä lisätietoja varten.

Kaiken kaikkiaan Niemenrannan ulkokuntosali tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun kauniissa ympäristössä, ilman että siitä aiheutuu kustannuksia käyttäjille.

hero-image-3