Outdoor Gym Simonsilta | jäsenmaksu 30€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 2 arvostelua
Osoite Vantaa
Puhelinnumero N/A
www N/A

Outdoor Gym Simonsilta on ulkoilmaan rakennettu kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun kauniissa ympäristössä Simonsillan alueella. Kuntosali on suunniteltu kaikenikäisille ja -kuntoisille käyttäjille, ja se on avoinna ympäri vuoden.

Palvelut ja varusteet

Kuntosali sisältää laajan valikoiman kuntoiluvälineitä, jotka sopivat niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin. Välineistö on suunniteltu kestämään ulkoilman olosuhteita ja tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun.

  • Käsipainot ja levypainot
  • Kuntopyörät ja soutulaitteet
  • Leuanvetotangot
  • Voimistelurenkaat ja TRX-nauhat
  • Hyppynarut ja kuminauhat

Hinnat

Outdoor Gym Simonsilta tarjoaa käyttäjilleen erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja sekä kertamaksullisia käyntejä. Jäsenyydet ovat joustavia, ja niiden avulla voit räätälöidä käyntisi kuntosalilla omien tarpeidesi mukaan.

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  2. Vuotuinen jäsenyus: 300 euroa
  3. Kertakäynti: 5 euroa

Sijainti ja yhteystiedot

Outdoor Gym Simonsilta sijaitsee keskeisellä paikalla Simonsillan alueella, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali tarjoaa myös ilmaisen pysäköinnin asiakkailleen.

Lisätietoja

Lisätietoja Outdoor Gym Simonsillan palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Outdoor Gym Simonsilta – Viralliset verkkosivut

Kuntosalin käyttö on loistava tapa pitää huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Outdoor Gym Simonsilta tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta samalla kun kuntoilet.

hero-image-3