Pekolan koulun kuntosali | jäsenmaksu 25€/kk | Janakkala

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 25€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Aulangontie 629, Pekola
Puhelinnumero N/A
www N/A

Pekolan koulun kuntosalilla on tarjolla monipuoliset mahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Pekolan koulun yhteydessä, ja se on avoinna sekä koulun oppilaille että ulkopuolisille kävijöille.

Palvelut ja varustelu

Kuntosali on varustettu laadukkailla kuntolaitteilla, jotka sopivat eri lihasryhmien harjoittamiseen. Tarjolla on muun muassa juoksumattoja, kuntopyöriä, soutulaitteita sekä vapaapainoja. Lisäksi kuntosalilla on erillinen alue venyttelyä ja kehonpainoharjoituksia varten.

Hinnasto

Kuntosalin käyttö on maksullista, mutta hinnat on pyritty pitämään kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan sen tarjoamista palveluista. Alla on esitetty yleisimmät hinnat:

  • Kertamaksu: 5 euroa
  • Kuukausikortti: 25 euroa
  • Vuositilaus: 250 euroa

Lisäksi koulun oppilaat ja henkilökunta saavat erityisalennuksia. Oppilaat voivat käyttää kuntosalia ilmaiseksi koulupäivien aikana, ja henkilökunnalle on tarjolla alennettu kuukausikortti hintaan 15 euroa.

Aukioloajat

Kuntosali on avoinna joka päivä kello 06:00 – 22:00. Koulun tapahtumien aikana kuntosali voi olla varattu oppilaiden käyttöön, joten ulkopuolisten käyttäjien on hyvä tarkistaa saatavuus etukäteen.

Lisätietoja

Lisätietoja Pekolan koulun kuntosalista, sen palveluista ja aukioloajoista voi löytää koulun verkkosivuilta. Käy Pekolan koulun kuntosalin sivulla saadaksesi ajankohtaiset tiedot ja yhteystiedot.

Kuntosalin käyttö on erinomainen tapa edistää fyysistä hyvinvointia ja terveyttä. Pekolan koulun kuntosali tarjoaa siihen monipuoliset puitteet ja ammattitaitoisen ympäristön.

hero-image-3