Perhepuiston ylempi kuntoilupaikka | jäsenmaksu 30€/kk | Salo

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 1 arvostelua
Osoite Tallikuja 8, Salo
Puhelinnumero N/A
www N/A

Perhepuiston ylempi kuntoilupaikka tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosalin laitteet ovat moderneja ja hyvin ylläpidettyjä, ja ne sopivat erinomaisesti niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin.

Palvelut ja varustelu

Kuntosali on varustettu laadukkailla kardio- ja voimalaitteilla, jotka takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelukokemuksen. Lisäksi kuntosalilla on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä. Kuntosalin yhteydessä toimii myös fysioterapeutin palvelut, jotka ovat saatavilla ajanvarauksella.

Hinnasto

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  • Kertamaksu: 5 euroa
  • Vuosisopimus: 300 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -15% normaalihinnoista

Sijainti ja aukioloajat

Kuntosali sijaitsee Perhepuiston ylemmässä osassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Parkkipaikkoja on runsaasti saatavilla. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat kuntosalin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kuntosalin henkilökunta on ammattitaitoista ja valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Verkkosivut: Perhepuiston Kuntosali

Kuntosalin tarjoamat palvelut ja ystävällinen ilmapiiri tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista kuntoiluympäristöä.

hero-image-3