Personal Trainer JK | jäsenmaksu 50€/kk | Pietarsaari

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 5/5 - 2 arvostelua
Osoite Storåkersvägen 13
Puhelinnumero +358 50 3757917
www N/A

Personal Trainer JK on moderni ja hyvin varusteltu kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosalin tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksilöllistä valmennusta ja tukea heidän fitness-matkoillaan. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Personal Trainer JK tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Ravitsemusneuvonta
  • Kehonkoostumusmittaukset

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan liittyä. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyyspaketit:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa. Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin.
  2. Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa. Sisältää kaikki kuukausijäsenyyden edut sekä yhden henkilökohtaisen valmennustunnin kuukaudessa.
  3. Kertamaksu: 10 euroa. Mahdollistaa yhden päivän täyden pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalin palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Personal Trainer JK:n kotisivulle

Kuntosalin ympäristö on inspiroiva ja energinen, mikä tekee siitä täydellisen paikan tavoitteidesi saavuttamiseen. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, Personal Trainer JK tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan tukemaan kuntoilutavoitteitasi.

hero-image-3