Personal trainer Ruusulaakso | jäsenmaksu 50€/kk | Pori

Kertamaksu? Ei ole mahdollista maksaa kertakäynnistä kuntosalilla.€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Rajalantie 14, Pori
Puhelinnumero +358 45 3533453
www N/A

Kuntosalikeskus Personal Trainer Ruusulaakso tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille, jotka haluavat parantaa fyysistä kuntoaan ammattilaisten ohjauksessa. Keskus sijaitsee keskeisellä paikalla ja on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia palveluita, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Palveluihin kuuluu muun muassa:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Kuntotestaukset
  • Ravitsemusneuvonta

Hinnat

Kuntokeskuksen jäsenyysmahdollisuudet on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan vaihtoehdon. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  1. Kuukausijäsenyys: 50 euroa
  2. Puolivuosijäsenyys: 270 euroa (säästä 30 euroa)
  3. Vuosijäsenyys: 500 euroa (säästä 100 euroa)

Lisäksi henkilökohtainen valmennus ja erikoispalvelut hinnoitellaan erikseen.

Sijainti ja yhteystiedot

Kuntokeskus Personal Trainer Ruusulaakso sijaitsee osoitteessa Kuntoilukatu 10, 00100 Helsinki. Keskus on avoinna joka päivä klo 06:00 – 22:00.

Lisätietoja

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja jäsenyyksistä saat käymällä kuntokeskuksen verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Verkkosivut: Personal Trainer Ruusulaakso

Kuntokeskus Personal Trainer Ruusulaakso on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua ja ammattitaitoista ohjausta kaikille jäsenilleen. Tule mukaan yhteisöömme ja koe kuntoilun ilo uudella tasolla!

hero-image-3