Prisma Hollola | jäsenmaksu 30€/kk | Hollola

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 1954 arvostelua
Osoite Kansankatu 8, Hollola
Puhelinnumero +358 3 8130700
www N/A

Prisma Hollola on monipuolinen kuntokeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Keskus sijaitsee kätevästi Hollolan Prisman yhteydessä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin autoilijoille kuin julkisen liikenteen käyttäjillekin.

Palvelut

Kuntokeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan kuin henkilökohtaiseen valmennukseenkin. Käytössäsi ovat uusimmat kuntosalilaitteet, vapaat painot sekä monipuolinen valikoima cardio-laitteita.

  • Voimaharjoittelualue
  • Cardio-laitteet
  • Ryhmäliikuntatunnit (mm. yoga, pilates, spinning)
  • Henkilökohtainen valmennus
  • Sauna- ja pukuhuonetilat

Hinnat

Kuntokeskuksen jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Alla on esitelty suosituimmat jäsenyysvaihtoehdot:

  1. Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa. Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunteihin.
  2. Vuosisopimus: 300 euroa vuodessa. Sisältää samat edut kuin kuukausijäsenyys, mutta edullisemmin vuositasolla laskettuna.
  3. Kertakäynti: 10 euroa. Mahdollisuus käyttää kuntosalin palveluita ilman jäsenyyttä.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntokeskuksen palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntokeskuksen virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan keskuksen asiakaspalveluun.

Prisma Hollola Kuntokeskus

Kuntokeskus pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kuntoilukokemuksen modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään oma tapasi pitää huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi!

hero-image-3