PT Sofia Hako | jäsenmaksu 50€/kk | Heinola

Kertamaksu? Ei ole mahdollista maksaa kertakäynnistä.€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Savontie, Heinola
Puhelinnumero +358 50 9114323
www N/A

PT Sofia Hako on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, ja se on tunnettu ammattitaitoisesta henkilökunnastaan sekä laadukkaista laitteistaan.

Palvelut

PT Sofia Hakon palveluvalikoimaan kuuluu henkilökohtainen valmennus, ryhmäliikuntatunnit, kuntosali- ja voimaharjoittelu sekä erilaiset hyvinvointipalvelut. Kuntosali tarjoaa myös erikoispalveluita, kuten fysioterapiaa ja ravintoneuvontaa.

Hinnat

Kuntosali tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita. Alla on esitelty joitakin suosituimpia jäsenyyspaketteja:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: 10% normaalihinnoista
  • Ryhmäliikuntakortti: 70 euroa kuukaudessa

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja PT Sofia Hakon palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

PT Sofia Hako -kuntosalin viralliset verkkosivut

Kuntosali on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvallisen ja inspiroivan ympäristön kuntoiluun. Tervetuloa liikkumaan ja parantamaan hyvinvointiasi PT Sofia Hakossa!

hero-image-3