Sotungin skeittipuisto | jäsenmaksu 0€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 3.5/5 - 4 arvostelua
Osoite Vantaa
Puhelinnumero N/A
www N/A

Sotungin skeittipuisto on suosittu kohde skeittauksen ja rullalautailun ystäville. Puisto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin skeittaajille. Tässä artikkelissa käymme läpi Sotungin skeittipuiston palvelut, hinnat ja muut olennaiset tiedot.

Palvelut

Sotungin skeittipuisto on varustettu laadukkailla ramppeilla ja esteillä, jotka sopivat eri taitotasojen skeittaajille. Puistosta löytyy myös valaistus, joka mahdollistaa skeittauksen myös ilta-aikaan. Lisäksi alueella on istumapaikkoja ja kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Hinnat

Sotungin skeittipuiston käyttö on maksutonta. Tämä tekee siitä erinomaisen paikan niin satunnaisille kävijöille kuin vakituisille harrastajillekin. Puisto on avoinna ympäri vuoden, ja se on saavuttanut suuren suosion paikallisten nuorten keskuudessa.

Sijainti ja aukioloajat

Sotungin skeittipuisto sijaitsee Sotungin urheilupuiston yhteydessä, helposti saavutettavassa paikassa. Puisto on avoinna joka päivä kello 08:00 – 22:00.

Lisätietoja

Lisätietoja Sotungin skeittipuistosta ja sen tarkemmista säännöistä ja tapahtumista voi löytää puiston virallisilta verkkosivuilta. Voit vierailla sivustolla tästä linkistä.

Sotungin skeittipuisto tarjoaa loistavat puitteet skeittaukseen ja on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kaikille lajin harrastajille.

hero-image-3