Suppala carpet washing place | jäsenmaksu 50€/kk | Lahti

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.3/5 - 32 arvostelua
Osoite Suppalantie 13
Puhelinnumero N/A
www N/A

Kuntosalit ovat loistavia paikkoja ylläpitää ja parantaa fyysistä kuntoa. Tässä artikkelissa esittelemme yhden erityisen kuntosalin, joka on saanut hyvää palautetta asiakkailtaan: Suppala Gym. Suppala Gym tarjoaa monipuoliset palvelut kaiken tasoisille kuntoilijoille, alkaen aloittelijoista aina kokeneisiin urheilijoihin.

Palvelut ja Varustelu

Suppala Gym on tunnettu laadukkaasta varustelustaan ja ystävällisestä palvelustaan. Kuntosali on varustettu uusimmilla laitteilla, jotka sopivat niin voimaharjoitteluun kuin kestävyyskuntoiluunkin. Lisäksi kuntosalilla on tarjolla ryhmäliikuntatunteja, jotka sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta ja spinningiä.

Hinnasto

Suppala Gym tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri asiakkaiden tarpeita:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 500 euroa vuodessa (säästä 100 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa käynti

Lisäksi Suppala Gym tarjoaa opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille alennuksia. Tarkemmat tiedot alennuksista voi tarkistaa kuntosalin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Sijainti ja Aukioloajat

Suppala Gym sijaitsee keskeisellä paikalla Suppalassa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna joka päivä kello 05:00 – 23:00, joten voit treenata juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja

Lisätietoja Suppala Gymin palveluista, jäsenyyksistä ja aukioloajoista löydät kuntosalin omilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun, joka mielellään vastaa kysymyksiisi.

Klikkaa tästä vieraillaksesi Suppala Gymin verkkosivuilla

Kuntoilu on tärkeä osa hyvinvointia, ja Suppala Gym tarjoaa erinomaiset puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen. Olitpa sitten kuntoilun aloittelija tai kokenut urheilija, löydät varmasti tarpeitasi vastaavat palvelut Suppala Gymiltä.

hero-image-3