TFW Imatra 2.0 | jäsenmaksu 50€/kk | Imatra

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 5/5 - 4 arvostelua
Osoite Muovikuja 8
Puhelinnumero +358 44 2110246
www N/A

TFW Imatra 2.0 on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Imatran sydämessä, helposti saavutettavissa olevalla paikalla. TFW Imatra 2.0:n tilat ovat uudenaikaiset ja laitteet huippuluokkaa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Palvelut

Kuntosalin palveluihin kuuluu monipuolinen valikoima ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta sekä itsepalvelukuntosali, joka on avoinna asiakkaille ympäri vuorokauden. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja pilateksesta spinningiin ja zumbasta bodypumpiin.

Hinnasto

TFW Imatra 2.0 tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • Vuosisopimus: 500 euroa vuodessa, mikä säästää kaksi kuukausimaksua verrattuna kuukausijäsenyyteen.
  • Kertamaksu: 10 euroa, mahdollistaa yhden päivän käytön koko kuntosalin palveluista.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja TFW Imatra 2.0:n palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin virallisilta verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä siirtyäksesi TFW Imatra 2.0:n kotisivulle

TFW Imatra 2.0 on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua ja varmistamaan, että jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen tuen tavoitteidensa saavuttamiseksi. Tule mukaan yhteisöön ja koe kuntosalin tarjoama energia ja innostus!

hero-image-3