Toiminimi Mari Levänen | jäsenmaksu 30€/kk | Hollola

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Nuotiopolku 3, Hollola
Puhelinnumero +358 40 7356732
www N/A

Kuntosalin nimi on Toiminimi Mari Levänen, ja se tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima moderneja kuntolaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Ryhmäliikuntatunnit kattavat kaiken aerobisesta tanssista joogaan ja pilatekseen, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto.

Hinnasto

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu joustaviksi, jotta jokainen löytäisi itselleen sopivan tavan liittyä.

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot alennuksista voi tarkistaa kuntosalin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Sijainti ja yhteystiedot

Kuntosali sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 1, 00100 Helsinki. Lähin bussipysäkki ja rautatieasema ovat molemmat kävelymatkan päässä.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalista ja sen palveluista saat vierailemalla heidän verkkosivuillaan tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.marilevanenkuntosali.fi.

Kuntosalin henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan tiloihin ja palveluihin. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija, Toiminimi Mari Levänen tarjoaa sinulle sopivat puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen.

hero-image-3