Treenihuone Energinen | jäsenmaksu 30€/kk | Lovisa

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut N/A/5 - N/A arvostelua
Osoite Sibeliuksenkatu 3, Loviisa
Puhelinnumero N/A
www N/A

Treenihuone Energinen on moderni ja monipuolinen kuntosali, joka tarjoaa laadukkaat puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut ja Välineet

Kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima uusimpia kuntolaitteita, vapaapainoja sekä ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat eri ikäisille ja eri kuntoisille käyttäjille. Ryhmäliikuntatunneista löytyy muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumba®. Lisäksi salilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen ja ravintoneuvontaan.

Hinnasto

Treenihuone Energinen tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja ja kilpailukykyiset hinnat. Alla on esimerkkejä eri jäsenyyksien hinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa
  • 3 kuukauden jäsenyys: 80 euroa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa

Lisäksi tarjolla on kertamaksuja, jotka ovat 10 euroa per käynti. Opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille on tarjolla alennettuja hintoja.

Erityispalvelut

Kuntosalilla on myös saunaosasto, joka on asiakkaiden käytettävissä ilman lisämaksua. Personal training -palvelut ja ravintoneuvonta ovat saatavilla lisämaksusta, ja ne räätälöidään asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Lisätietoja ja Yhteystiedot

Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja erikoistarjouksista löytyy kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja: Treenihuone Energinen

Kuntosalin toiminta-ajatuksena on tarjota jokaiselle jäsenelleen yksilöllistä palvelua ja tukea heidän hyvinvointimatkaansa kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämää. Tule mukaan yhteisöön, jossa jokainen treeni on askel kohti parempaa itseä!

hero-image-3