Trio Up Kuplahalli/Tikkurilan Urheilupuiston Kuplahalli | jäsenmaksu 30€/kk | Vantaa

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4/5 - 19 arvostelua
Osoite Vantaa
Puhelinnumero N/A
www N/A

Trio Up Kuplahalli, joka tunnetaan myös nimellä Tikkurilan Urheilupuiston Kuplahalli, on monipuolinen liikuntakeskus Vantaalla. Kuplahalli tarjoaa erinomaiset puitteet niin kuntoilijoille kuin urheiluseuroillekin. Halli on erityisesti suosittu talvikaudella, jolloin se tarjoaa lämmitetyn tilan monenlaisille urheilu- ja kuntoiluaktiviteeteille.

Palvelut ja tilat

Kuplahallissa on laaja valikoima palveluita, jotka täyttävät niin yksittäisten kuntoilijoiden kuin ryhmienkin tarpeet. Hallista löytyy kuntosali, ryhmäliikuntatilat sekä tilat erilaisille pallopeleille. Kuntosali on varustettu modernilla kuntosalilaitteistolla, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Hinnasto

Trio Up Kuplahallin palveluiden hinnat vaihtelevat palvelun ja käyttöajan mukaan. Alla on esimerkkejä eri palveluiden hinnoista:

  • Kuukausikortti kuntosali: 30 euroa
  • 10 kerran kortti ryhmäliikuntaan: 70 euroa
  • Kertamaksu: 8 euroa
  • Vuokraus yksityistilaisuuksiin: Alkaen 50 euroa/tunti

Sijainti ja yhteystiedot

Kuplahalli sijaitsee Tikkurilan urheilupuistossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Halli on avoinna joka päivä klo 7-22. Lisätietoja palveluista, aukioloajoista ja varauksista saa hallin verkkosivuilta tai suoraan asiakaspalvelusta.

Lisätietoja ja tarkemmat tiedot palveluista löydät Trio Up Kuplahallin kotisivuilta.

Arvostelut ja käyttäjäkokemukset

Käyttäjien arvostelujen mukaan Trio Up Kuplahalli on saanut kiitosta erityisesti monipuolisten palveluidensa ja hyvän asiakaspalvelunsa ansiosta. Käyttäjät arvostavat myös hallin siisteyttä ja modernia varustelua.

Lisää käyttäjäkokemuksia voit lukea täältä.

hero-image-3