Tupurin ulkoilualue, kuntoparkki | jäsenmaksu 0€/kk | Salo

Kertamaksu? 0€
Kuukausihinta? 0€
Arvostelut 4/5 - 8 arvostelua
Osoite Kalkkimäenrinne 80, Salo
Puhelinnumero +358 2 7781
www N/A

Tupurin ulkoilualueella sijaitseva kuntoparkki tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun ja ulkoiluun kaikenikäisille käyttäjille. Alue on suunniteltu tukemaan sekä kehon että mielen hyvinvointia luonnon keskellä.

Palvelut ja varustelu

Kuntoparkki sisältää erilaisia kuntoiluvälineitä, jotka on asennettu ulkoilualueen ympäristöön. Välineet sopivat niin voima-, kestävyys- kuin notkeusharjoitteluunkin. Alueelta löytyy muun muassa leuanvetotankoja, dippi-telineitä sekä erilaisia tasapainoiluvälineitä. Lisäksi Tupurin ulkoilualue tarjoaa hyvät puitteet lenkkeilyyn ja kävelyyn merkittyjä reittejä pitkin.

Hinnat

Kuntoparkin käyttö on täysin maksutonta. Alue on avoin kaikille ja tarkoitettu edistämään yhteisön hyvinvointia.

Sijainti ja saavutettavuus

Kuntoparkki sijaitsee Tupurin kaupunginosassa, joka on tunnettu viihtyisistä puistoistaan ja hyvistä ulkoilumahdollisuuksistaan. Alue on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Parkkipaikkoja löytyy läheisyydestä riittävästi.

Lisätietoja

Lisätietoja Tupurin kuntoparkista ja sen tarkemmasta sijainnista voi löytää kaupungin virallisilta verkkosivuilta. Siellä on myös tietoa alueen muista palveluista ja tapahtumista.

Kuntoparkki on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat yhdistää kuntoilun ja ulkoilun luonnonkauniissa ympäristössä. Se tarjoaa erinomaiset puitteet niin yksilöille kuin ryhmillekin, ja sen käyttö on täysin maksutonta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaupunkilaisten keskuudessa.

hero-image-3