Vaarubuuden | jäsenmaksu 30€/kk | Kirkkonummi

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 1/5 - 1 arvostelua
Osoite Gesterbyntie 1
Puhelinnumero N/A
www N/A

Kuntosalin nimi on Vaarubuuden, ja se tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Vaarubuuden sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin.

Palvelut

Vaarubuuden kuntosalilla on tarjolla laaja valikoima kuntosalilaitteita, ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta. Kuntosali on varustettu uusimmilla kardio- ja voimailulaitteilla, ja ryhmäliikuntatunneilla pääsee kokeilemaan muun muassa zumbaa, pilatesta ja joogaa.

Hinnat

Kuntosalin jäsenyysvaihtoehdot on suunniteltu eri tarpeisiin ja budjetteihin sopiviksi:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa
  • Vuotuinen jäsenyys: 300 euroa vuodessa (säästä 60 euroa)
  • Kertamaksu: 10 euroa käynti

Lisäksi tarjolla on alennuksia opiskelijoille, eläkeläisille ja ryhmille. Tarkemmat tiedot ja ehdot löytyvät kuntosalin verkkosivuilta.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus on suosittu vaihtoehto niille, jotka kaipaavat yksilöllistä ohjausta ja tukea tavoitteidensa saavuttamisessa. Valmennuspaketit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ja ne voivat sisältää esimerkiksi ruokavalio-ohjausta ja henkilökohtaisia treeniohjelmia.

Lisätietoja ja yhteystiedot

Lisätietoja Vaarubuuden kuntosalista, sen palveluista ja jäsenyyksistä saat käymällä heidän virallisilla verkkosivuillaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Klikkaa tästä vieraillaksesi Vaarubuuden kuntosalin verkkosivuilla

Kuntosalin henkilökunta toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan tiloihin ja palveluihin, ja auttaa mielellään löytämään parhaan mahdollisen tavan nauttia aktiivisesta elämäntyylistä.

hero-image-3