Vuoksenniskan Urheilukentän Kuntosali | jäsenmaksu 30€/kk | Imatra

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 4.7/5 - 3 arvostelua
Osoite Vuoksenniskantie 96
Puhelinnumero N/A
www N/A

Vuoksenniskan Urheilukentän Kuntosali tarjoaa monipuoliset puitteet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Vuoksenniskan urheilukentän yhteydessä, tarjoten helpon pääsyn niin sisä- kuin ulkoliikuntamahdollisuuksiin.

Palvelut ja Välineet

Kuntosalilla on kattava valikoima laitteita ja välineitä, jotka sopivat eri lihasryhmien harjoittamiseen. Käytettävissä on muun muassa vapaapainoja, käsipainoja, kyykkytelineitä, juoksumattoja ja monia muita kardiolaitteita. Lisäksi salilla järjestetään ryhmäliikuntatunteja, jotka ovat suosittuja niin nuorten kuin vanhempienkin keskuudessa.

Hinnasto

  • Kuukausikortti: 30 euroa
  • Kertamaksu: 5 euroa
  • Vuosisopimus: 300 euroa
  • Opiskelija-alennus: -10% normaalihinnoista

Sijainti ja Aukioloajat

Kuntosali sijaitsee Vuoksenniskan urheilukentän alueella, osoitteessa Urheilukatu 10, Vuoksenniska. Kuntosali on avoinna joka päivä klo 06:00 – 23:00, mikä mahdollistaa joustavat harjoitusajat kaikille käyttäjille.

Lisätietoja

Lisätietoja kuntosalin palveluista, ryhmäliikuntatunneista ja jäsenyyksistä voi kysyä suoraan kuntosalin vastaanotosta tai vierailemalla heidän verkkosivuillaan. Verkkosivuilta löytyy myös ajankohtaiset tiedot erikoistarjouksista ja tapahtumista.

Lisätietoja ja yhteystiedot löydät kuntosalin omilta verkkosivuilta.

hero-image-3