YO-Kylä Outdoor Gym | jäsenmaksu 20€/kk | Turku

Kertamaksu? 5€
Kuukausihinta? 20€
Arvostelut 4.7/5 - 3 arvostelua
Osoite Kuikkulankatu 5 A, Turku
Puhelinnumero N/A
www N/A

YO-Kylä Outdoor Gym on ulkoilmaan rakennettu kuntosali, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin voima-, kestävyys- kuin liikkuvuusharjoitteluunkin. Kuntosali sijaitsee YO-Kylän asuinalueella, ja se on suunniteltu erityisesti alueen asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi, mutta se on avoin kaikille liikunnasta kiinnostuneille.

Palvelut ja varusteet

YO-Kylä Outdoor Gym tarjoaa laajan valikoiman ulkoilmaan soveltuvia kuntoiluvälineitä, jotka kestävät sääolosuhteita. Kuntosalilta löytyy muun muassa:

  • Käsipainot ja levypainot
  • Kuntoilulaitteet, kuten soutulaite ja crosstrainer
  • Leuanvetotangot
  • Voimistelurenkaat ja TRX-nauhat
  • Punnerruspenkit ja dippiasemat

Hinnat

Kuntosali tarjoaa joustavia käyttömahdollisuuksia eri tarpeisiin. Alla on esitelty eri jäsenyysvaihtoehdot ja niiden hinnat:

  1. Kertakäynti: 5 euroa
  2. Kuukausijäsenyys: 20 euroa
  3. Vuosijäsenyys: 200 euroa

Jäsenyys sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille sen aukioloaikoina. Lisäksi vuosijäsenille tarjotaan yksi ilmainen henkilökohtainen valmennustunti.

Sijainti ja aukioloajat

YO-Kylä Outdoor Gym sijaitsee keskeisellä paikalla YO-Kylässä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden, sään salliessa.

Lisätietoja

Lisätietoja YO-Kylä Outdoor Gymin palveluista, jäsenyyksistä ja varusteista saat käymällä kuntosalin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Verkkosivut: YO-Kylä Outdoor Gym

YO-Kylä Outdoor Gym on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat nauttia ulkoilmassa tapahtuvasta liikunnasta ja parantaa omaa fyysistä kuntoaan mukavassa ja inspiroivassa ympäristössä.

hero-image-3