Liikuntastudio Zenana | jäsenmaksu 50€/kk | Lahti

Kertamaksu? Ei mainintaa kertakäynnin hinnasta.€
Kuukausihinta? 50€
Arvostelut 4.8/5 - 27 arvostelua
Osoite Tarmontie 5
Puhelinnumero +358 50 9115265
www https://zenanahollola.com/

Liikuntastudio Zenana on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kaikenikäisille kuntoilijoille. Kuntosalin lisäksi Zenana tarjoaa ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja hyvinvointipalveluita, kuten hierontaa ja ravintoneuvontaa.

Palvelut ja Hinnat

Liikuntastudio Zenana tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman palveluita, jotka on suunniteltu tukemaan jokaisen yksilöllisiä kuntoilutavoitteita. Alla on listattu joitakin suosituimpia palveluita ja niiden hintoja:

  • Kuukausijäsenyys: 50 euroa kuukaudessa. Sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin.
  • 10 kerran kortti: 80 euroa. Voimassa 6 kuukautta.
  • Henkilökohtainen valmennus: Alkaen 60 euroa tunnilta. Hinta riippuu valitusta valmentajasta ja valmennuksen kestosta.
  • Hieronta: 30 minuuttia 30 euroa, 60 minuuttia 50 euroa.
  • Ravintoneuvonta: Alkaen 70 euroa käynti.

Ryhmäliikuntatunnit

Zenanassa on tarjolla laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tunnit sisältävät muun muassa joogaa, pilatesta, zumbaa ja spinningiä.

Sijainti ja Aukioloajat

Liikuntastudio Zenana sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla. Kuntosali on avoinna maanantaista perjantaihin klo 06:00 – 22:00 ja viikonloppuisin klo 08:00 – 20:00.

Lisätietoja

Lisätietoja Liikuntastudio Zenanan palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Liikuntastudio Zenanan verkkosivut

Liikuntastudio Zenana on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kuntokeskusta. Olipa tavoitteesi sitten kunnon kohottaminen, painonhallinta tai yleinen hyvinvoinnin parantaminen, Zenana tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut tavoitteidesi saavuttamiseksi.

hero-image-3