Yogamaya Vaasa | jäsenmaksu 30€/kk | Vaasa

Kertamaksu? 8€
Kuukausihinta? 30€
Arvostelut 5/5 - 2 arvostelua
Osoite sisäänkäynti pihan puolelta, Kirkkopuistikko 31, Vaasa
Puhelinnumero +358 50 4116576
www https://www.yogamaya.fi/

Yogamaya Vaasa on moderni kuntosali, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali sijaitsee Vaasan sydämessä, helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä sekä omalla autolla.

Palvelut

Yogamaya Vaasa tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sisältävät ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta ja wellness-palveluita. Ryhmäliikuntatunneista löytyy vaihtoehtoja joogasta pilatekseen ja spinningistä Zumba®-tunteihin. Kuntosalin laitteet ovat uusinta teknologiaa, ja ne sopivat sekä voima- että kestävyyskuntoiluun.

Hinnat

Yogamaya Vaasa tarjoaa joustavia jäsenyysvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä hinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 30 euroa kuukaudessa, sisältää rajattoman pääsyn kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille.
  • 10 kerran kortti: 50 euroa, voimassa 6 kuukautta.
  • Päiväkäynti: 8 euroa per käynti.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus on suunniteltu yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennuspaketit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ja ne voivat sisältää esimerkiksi ruokavalio-ohjauksen, liikuntasuunnitelman ja säännölliset tapaamiset valmentajan kanssa.

  1. Alkukonsultaatio: Ilmainen
  2. 1 tunnin valmennus: 40 euroa
  3. 5 tunnin paketti: 180 euroa

Lisätietoja

Lisätietoja Yogamaya Vaasan palveluista, aikatauluista ja erikoistarjouksista löydät kuntosalin verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan kuntosalin asiakaspalveluun.

Yogamaya Vaasan verkkosivut

Yogamaya Vaasa on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja ympäristön, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja saavuttaa henkilökohtaiset kuntoilutavoitteensa.

hero-image-3