Fit Viherlaakso Espoo | jäsenmaksu 45€/kk | Espoo

Kertamaksu? 10€
Kuukausihinta? 45€
Arvostelut 4.1/5 - 56 arvostelua
Osoite Viherlaaksontie 2, Espoo
Puhelinnumero +358 40 6871239
www https://www.viherlaakso.ole.fit/

Fit Viherlaakso on suosittu kuntosali Espoon Viherlaaksossa, joka tarjoaa monipuolisia palveluita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Kuntosali on tunnettu laadukkaista laitteistaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan sekä viihtyisästä ympäristöstään.

Palvelut ja tilat

Fit Viherlaakso tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki kuntoilun osa-alueet. Käytettävissä on uusimmat kardio- ja voimailulaitteet, vapaapainoalue, ryhmäliikuntatunnit sekä personal training -palvelut. Lisäksi kuntosalilla on sauna ja hierontapalvelut, jotka auttavat palautumisessa harjoittelun jälkeen.

Hinnasto

Fit Viherlaakson jäsenyysvaihtoehdot ovat joustavia, ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Alla on esimerkkejä jäsenyyshinnoista:

  • Kuukausijäsenyys: 45 euroa kuukaudessa
  • Vuosisopimus: 40 euroa kuukaudessa (480 euroa vuodessa)
  • Kertamaksu: 10 euroa
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus: -10% normaalihinnoista

Ryhmäliikuntatunnit

Fit Viherlaakso tarjoaa laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Tunteja ohjaavat kokeneet ja koulutetut ohjaajat. Tarjolla on muun muassa joogaa, pilatesta, spinningiä ja Zumbaa.

Personal Training

Personal Training -palvelut ovat erinomainen tapa saavuttaa henkilökohtaiset kuntoilutavoitteet. Fit Viherlaakson kokeneet personal trainerit räätälöivät harjoitusohjelmat yksilöllisesti, mikä takaa tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

Sijainti ja yhteystiedot

Fit Viherlaakso sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Viherlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja kuntosalista, sen palveluista ja aukioloajoista löytyy kuntosalin verkkosivuilta. Voit vierailla sivustolla tästä.

Kuntosalin ympäristössä on myös runsaasti parkkitilaa sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet, mikä tekee siitä helposti saavutettavan vaihtoehdon kaikille alueen asukkaille.

Fit Viherlaakso on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista kuntoiluympäristöä Espoossa.

hero-image-3